Natuurlijk zoet!

0

Romige rijstpap om van te genieten na een lange werkdag. Een krokant koekje als hartverwarmend tussendoortje. Een stukje chocoladetaart als ultiem troostmiddel. Zoete gerechten zijn ‘mood food’ bij uitstek.

Iedereen heeft zijn favoriete zoete zonde, maar helaas bevatten die vaak te veel geraffineerde suikers of chemische suikervervangers die niet goed zijn voor je gezondheid. Daarom ging Hilde Demurie op zoek naar een natuurlijke en pure variant van je favoriete zoete tussendoortjes en desserten. Ze kiest bewust voor zo weinig mogelijk ingrediënten: vaak hoef je niet extra te zoeten of ze werkt met natuurlijke zoetmakers zoals honing. Het resultaat: tongstrelende zoete receptjes, zonder suiker en puur, om zonder schuldgevoel van te genieten!

Hilde Demurie geeft consultaties, voordrachten en workshops. Bij Davidsfonds Uitgeverij verschenen eerder al de succesvolle titels 100 x groente, Vrolijk gezond en 12 maanden groente.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
19 april 2012
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789058268440
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic