Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

3

Artikelen 1

Na het overweldigende succes van Zonder Suiker komt Anne Marie Reuzenaar nu met een nieuw boek: Natuurlijk! Zonder suiker kookboek. In dit praktische boek staat veel informatie over verborgen suikers. Want van de 37 kilo suiker die we per jaar binnenkrijgen, zit 85% verborgen in supermarktproducten, ook hartige. Ongemerkt krijgen we daardoor veel meer suiker binnen dan goed voor ons is.
Hoe je deze suikers kunt opsporen én vermijden leer je in dit boek. Je leert etiketten lezen, vindt er productvergelijkingen en tips om suikerbewust boodschappen te doen.
Ook kun je met de suikertest zien hoeveel verborgen suikers je eigenlijk binnenkrijgt. Met deze informatie en meer dan 120 heerlijke en nieuwe recepten kun je direct aan de slag. Zo kun je zelf ontdekken dat suikervrij eten puur, lekker en goed voor lichaam en geest is.

Anne Marie Reuzenaar is een van de voorlopers van de culinaire gezondheidsrevolutie. Eerder verscheen van haar Natuurlijk! Elke dag écht eten, Natuurlijk! Het Heden Ik kookboek, Zonder Suiker, Smikkelen en Smullen, Eet je fit, Het Nieuwe Ik en Het Heden Ik Kookboek.

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
16 juni 2015
Uitgeverij
Kosmos Uitgevers
ISBN
9789021559179 , 9789021567082


Artikelen over Natuurlijk! Zonder suiker kookboek

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Handzaam en praktisch toe te passen

door Caroline Soesbergen op 31-07-2015

Suiker…het nieuwe kwaad? Wie googelt op ‘zonder suiker’ vindt bijna een miljoen resultaten. Natuurlijk zonder suiker koken en bakken kan hier nu aan toegevoegd worden. Auteur Anne Marie Reuzenaar gaat in dit vervolg op haar vorige boek Zonder suikerverder in op het effect van suikers op je voeding. Speciale aandacht krijgen de verborgen en toegevoegde suikers in ons eten. Zelfs in de...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic