Nephila's netwerk

40

Lijsten 1

Tijdens een duikvakantie op Corsica stuit Irene op geheime testen met duikcapes, die gemaakt zijn van een onbekend soepel materiaal. Samen met de Franse duikinstructeur Jean gaat Irene op onderzoek uit en ze ontdekt dat de duikpakken gemaakt zijn van een supersterke vezel. Irene gaat op zoek naar de herkomst van het materiaal, maar haar nieuwsgierigheid kost haar bijna het leven. Als de zakenpartner van Jean plotseling verdwijnt en een spraakzame visser wordt aangereden komen de gebeurtenissen in een stroomversnelling.

Het spoor leidt naar de streek Marais Poitevin. In het nabijgelegen natuurpark heerst grote onrust vanwege de dood van een aantal otters. Tegelijkertijd wordt er onder raadselachtige omstandigheden een jongetje opgenomen in het plaatselijke ziekenhuis. Langzamerhand wordt het Irene duidelijk dat al deze zaken als één groot netwerk in elkaar grijpen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Nephila's netwerk
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
12 april 2005
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789076968476

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

    Eric Herni Boekverkoper

Het enthousiasme van Marelle Boersma spat werkelijk van alle bladzijden af en zweept de lezer op om het boek in de spreekwoordelijke adem uit te lezen.

door Eric Herni op 02-10-2005

Als de Nederlandse Irene Wegeman op vakantie gaat naar Corsica, raakt zij al snel bevriend met Jean Calier, de eigenaar van een plaatselijke duikschool. Tijdens een bezoek aan de kapper vangt ze delen van een gesprek op, waaruit valt op te maken dat er in een beschermd gebied vreemde wezens zijn gesignaleerd. Samen met Calier besluit ze op onderzoek te gaan en al snel blijkt het om een aantal...

Lezersrecensies (6)

In de ban van het netwerk

door: Inggroen 1 like
Hoewel het boek inderdaad nergens echt in en in spannend wordt, wil je wel weten hoe het netwerk in elkaar zit en wat de gevolgen zijn. Net als de andere boeken van Marelle is ook dit boek heel fijn geschreven, ik heb ervan genoten!

Vakantiesferen

door: Ine Jacet 1 like
Tijdens een duikvakantie op Corsica ontdekt Irene dat er geheime testen worden gedaan met speciale duikcapes die gemaakt zijn van een onbekend materiaal. Ze gaat op onderzoek uit met Jean, een duikinstructeur die ze op Corsica heeft ontmoet. Samen ontdekken ze dat zaken die aanvankelijk geen...

door: Nicky de Cock-2362 1 like
Een van de eerste dingen die in dit boek opvallen zijn de liefde van de schrijfster voor het duiken en de wereld onder zee. Dit wordt zo goed verteld dat je alle kleuren en vormen ook voor je ziet.
Ik miste in het begin alleen de spanning, het zou toch een thriller moeten zijn, maar dan wordt de...

door: Laura de Haan-2958 1 like
Ik heb het boek gelezen op Corsica en dat was extra leuk. Tijdens het lezen was ik de hele tijd bezig het verhaal af te maken zoals ik dacht dat het zou kunnen gebeuren. Zoals een goed boek betaamt, was het telkens verrassend want het liep dan toch net weer anders. Net op het moment dat ik dacht...

door: Jolanda Rozier-3832 1 like
Goed verhaal. zit goed in elkaar, geen technische onzin. Leuke wendingen in het plot om de spanning erin te houden. Maar niet zo complex dat je de draad in het netwerk kwijt raakt. Op naar het volgende boek ?

door: JŸrgen-2196 1 like
Waarom wil het met de verkoop van de Nederlandse spannende boeken toch niet lukken? Ligt het aan de media, uitgevers of gewoon aan het publiek? Aan de kwaliteit van de Nederlandse schrij(f)v(st)er kan het echt niet liggen. Wat is er toch een talent aanwezig. Appel, Vis, de Waal, Books, Goeken, Van...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic