Neuropsychologische behandeling

, ,

0

Neuropsychologische behandeling
Rudolf Ponds, Luciano Fasotti, Caroline van Heugten, Ellie Wekking
In dit boek worden de nieuwste inzichten gepresenteerd over de neuropsychologische behandeling van cognitieve en niet-cognitieve stoornissen die het gevolg zijn van hersenletsel.
Bij het boek hoort een website waar de feitelijke behandel-protocollen worden geplaatst. Die beschrijven behandel- of trainingsprogramma?s en zijn zo veel mogelijk gebaseerd op evidence-based richtlijnen. De protocollen zullen regelmatig worden aangepast aan de laatste inzichten.
De doelgroep bestaat uit neuropsychologen, revalidatie-psychologen en ouderenpsychologen. Ook voor cognitief trainers, ergotherapeuten en logopedisten zal het boek van belang zijn.
Neuropsychologische behandeling wordt uitgegeven in de reeks neuropsychologische handboeken waarin eerder verschenen: Klinische neuropsychologie, Neuropsychologische diagnostiek en Neuropsychologie van neurologische aandoeningen in de kindertijd.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
408
Laatste editie
27 mei 2010
Uitgeverij
Boom
ISBN
9789085064343
Bestel dit boek vanaf  €57,50 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic