New York voor kids

0

New York voor kids is het derde deel in de 'Stedenreeks voor kinderen'. De bruisende metropool is een geliefde bestemming voor een korte stedentrip, zeker nu de dollarkoers zo gunstig staat. In toenemende mate nemen mensen ook hun kinderen mee. ‘New York voor kids’ is dan een ideale gids voor de kinderen zelf, speciaal voor hen geschreven.

Het boek laat de leukste buurten van New York zien, zoals New York Harbour, Manhattan, Central Park, Brooklyn. En uitstapjes in de directe omgeving: naar het strand van Coney Island of naar Bronx Zoo waar een speciale minidierentuin is ingericht voor kinderen. Interessante musea - wel of niet speciaal voor kinderen - ontbreken niet. En natuurlijk de leukste winkels voor kinderen die te vinden zijn in deze winkelhoofdstad van de wereld!

De 'Stedenreeks voor kinderen' is uitgegeven door KIT Publishers in Amsterdam. Het zijn de eerste stedengidsen die speciaal geschreven zijn voor kinderen in de leeftijd van negen tot veertien jaar. Prima te gebruiken als voorbereiding op een reis; kinderen kunnen thuis alvast bekijken wat leuk is om te gaan doen. En de weetjes, raadsels en puzzels inspireren kinderen ter plekke alles nog eens goed te bekijken!

Eerder verschenen: 'Parijs voor kids' en 'Londen voor kids'.

Delen in de Stedenreeks voor kinderen bevatten:
- veel attracties en bezienswaardigheden voor het hele gezin
- leuke weetjes en verborgen schatten
- puzzels, zoekspelletjes en raadsels
- handige adressen en websites
Verschenen in
Genre
Reizen & Talen
Aantal pagina’s
80
Laatste editie
04 juni 2008
Uitgeverij
Stichting LM Publishers
ISBN
9789068324426

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic