Niet perfect, toch content

0

Niet perfect, toch content is een boek dat je niet moet lezen. Want je moét al zoveel. Heb je ook het gevoel dat je zoveel ballen in de lucht houdt? Wil je graag dat àlles perfect is? En word je daar soms niet heel erg moe van? Meredith en haar 23 dieren nodigen je uit om opnieuw te leven volgens onze instincten, op het ritme van de seizoenen, puur, en met een mildere, meer aanvaardende blik.
Met een knipoog laat Meredith je anders kijken naar onze dagelijkse problemen en levensvragen. De natuur en de dieren tonen ons dat het leven bestaat uit afwisselende periodes: van versnellen en vertragen, van opbouwen en tot rust komen, van loslaten en opnieuw beginnen.

'In onze eindeloze zoektocht naar geluk, vind ik het interessant om te denken dat ons bewustzijn en de mogelijkheid om dagelijks tientallen keuzes te maken, ons soms eerder in de weg staan dan dat ze ons werkelijk verder helpen. Ik kijk soms naar mijn hond en wou dat ik - al was het maar voor een minuutje - op die manier in het moment kon leven en tevreden kon zijn met wat er op dat moment rond mij "is". Leuk dat Meredith dit voor mij wil uitvissen.'
- Sarah Bettens, K's Choice

'Erg verfrissend en out of the box. Dit boek zal veel mensen aanspreken.'
- Wouter Torfs, CEO Schoenen Torfs

Na een carrière van twintig jaar in de human resources business richtte Meredith Van Overloop (voormalige zangeres van Pop In Wonderland) in 2009 het bedrijf Triangis op. Zij en haar collega's coachen mensen op het
vlak van welzijn op het werk, communicatie, leiderschap & teamdynamiek. Naast de klassieke coachingmethodieken zet Triangis paarden in als onderdeel van ontwikkelingstrajecten, omdat dieren ons een prima spiegel voorhouden.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
271
Laatste editie
23 april 2015
Uitgeverij
Witsand Uitgevers
ISBN
9789492011152

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic