Nieuw geluk

8

De 11-jarige Tijmen wordt op school gepest omdat hij geen merkkleren draagt. Als hij een folderwijkje kan krijgen, is hij dolgelukkig. Hij gaat meteen sparen voor een nieuwe broek. Of nieuwe schoenen? Of een mobiele telefoon? Dat zijn moeder weinig geld heeft begrijpt hij. Een gezin met vier kinderen is niet makkelijk. En ze hebben geen vader meer die voor hen kan zorgen, want hun vader is overleden. Tijmen mist hem en weet ook dat zijn moeder Marte haar man erg mist en is ze ongelukkig.
Toch lijkt dat laatste te veranderen als ze Huib ontmoet. Een gescheiden man die ook het een en ander heeft meegemaakt. Het klikt enorm tussen Marte en Huib en ook de kinderen vinden hem leuk. Maar Tijm voelt pijn als hij Huib ziet. Hij doet hem zo aan zijn vader denken, dat hij er soms van moet huilen. Is dit nieuwe geluk dan toch niet voor hem weggelegd?

Nieuw geluk is een ontroerende roman uit de serie Ellessy Relax, een reeks van ontspannende hedendaagse familie- en liefdesromans, bestemd voor een breed vrouwelijk lezerspubliek van alle leeftijden!

Hetty Luiten behoort tot de 100 meest uitgeleende auteurs !!!

De pers over Hetty Luiten:
Reeël, boeiend, eigentijds, realistisch en soms ontroerend. Herkenbare situaties en personages. Spreekt veel vrouwelijke lezers van alle leeftijden aan.
(Marian Verstappen voor Biblion)
De pers over Over schoolliefdes en zo:
Eigentijdse familieroman, die subtiel inspeelt op recente trends .(Daniela Koeleman voor Biblion)
De pers over Je blijft altijd welkom:
Mooi verhaalpersonages met fijnzinnige details. Romantisch, spannend én dramatisch. Zeer herkenbaar. Eenvoudige, vlotte stijl is voor een breed publiek dat realistische familiebelevenissen verkiest.(Patricia Moons voor Biblion)
De pers over Op eigen benen:
Goed uitgewerktPopulaire auteur is er opnieuw in geslaagd een positief verhaal te schrijven dat je achter elkaar uitleest en dat een goed gevoel geeft. (H.W.L.Keus-Asveld voor Biblion)
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans , Feelgood
Laatste editie
01 januari 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Ellessy
ISBN
9789086601318 , 9789036427418

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic