Nieuwe kerst, nieuwe liefde - Een uitgave van Harlequin White Silk - sexy chicklit

2

Waarom heeft hij ook geen tweelingbroer? Tijdens het familiekerstdiner twee jaar geleden viel Giselle Randolph als een blok voor Sam McKendrick. Jammer alleen dat hij destijds haar zwager was. Na twee jaar kniezen dat ze hem niet kan krijgen, heeft ze het helemaal gehad met dat getreur. De remedie ligt voor de hand: gewoon verliefd worden op een andere man. Dus komt het haar prima uit dat ze met kerst voor haar werk naar naar Sedona wordt gestuurd - een plek die magische krachten heet te bezitten. Want als het daar niet lukt, dan lukt het nergens! Dit verhaal is ook verkrijgbaar in 2-in-1 bundel.
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Arjanne van Luipen
Laatste editie
09 februari 2012
Uitgeverij
Harlequin White Silk
ISBN
9789461707543
Bestel dit ebook vanaf  €1,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Ex-schoonbroer

door: Cedmax 1 like
Een paar jaar geleden was hij de man van haar zus Helene, maar Gisele had al van de eerste keer dat ze hem zag een oogje op Sam, ook hij op haar. Maar ondertussen zijn haar zus en Sam uit mekaar. Zelf is Gisele ook gescheiden. Wanneer ze een nieuwe opdracht moet uitvoeren voor haar werk komt ze...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic