Nieuwe nanny

19

Oorlog in de kinderkamer

Is zij een geschenk uit de hemel? Of de nagel aan hun doodskist?

Clare is getrouwd met Marc: knap, rijk en bijna tien jaar jonger dan zij. Wanneer er een prachtige tweeling wordt geboren, ontdekt Clare dat ze niet voor het moederschap in de wieg is gelegd. Zelfs Marc kan beter met de baby?s omgaan dan zij. Ze is dan ook dolblij met de komst van Jenna, het kindermeisje dat haar hand er niet voor omdraait de tweeling schoon en gezond te houden, zodat Clare weer tijd heeft voor haar werk. Het duurt echter niet lang voor er een duistere rivaliteit in de kinderkamer ontstaat. En terwijl de situatie steeds meer uit de hand dreigt te lopen, beseft Clare dat ze uiterst pijnlijke beslissingen moet nemen over liefde, trouw en moederschap.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Karina Zegers de Beijl
Laatste editie
01 oktober 2010
Uitgeverij
The House of Books B.V.
ISBN
9789044325010 , 9789044328844
Advertentie

Lezersrecensies (2)

De nieuwe nanny

door: Saskia 1 like
De nieuwe nanny is puur chicklit. Het is geschreven in wisselende perspectieven en hierdoor dacht ik, dat dit boek niets voor mij zou zijn. Ik heb daar dus even aan moeten wennen, maar al snel las het erg vlotjes weg. Af en toe is het wat aan de groffe kant, maar dat mag ik zo nu en dan wel ;-) Het...

De nieuwe nanny

door: Lise 1 like
Een boek met leuke thema's, soms werd het wel een beetje saai. Een ontspannend boek. LET OP: de beschrijving op de achterflap van het boek komt niet overeen met het werkelijke verhaal.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic