Nieuwe vrouwen van Oranje (grote letter)

0

Cor de Horde, senior editor bij Vorsten Royale kent de familie van Oranje als geen ander. In dit boek laat hij ons kennismaken met Laurentien, Mabel ?n M?xima. Hij beschrijft hoe sprookjesachtig hun leven in werkelijkheid is.
Hoe hebben ze hun prins op het witte paard leren kennen? Hoe verliep hun inburgering aan het hof en hoe is hun verstandhouding met schoonmama?
Verder beantwoordt hij vragen als: waar wonen de nieuwe vrouwen van Oranje en hoe combineren ze hun persoonlijke ambitie met hun plek in de Oranje-familie?
Natuurlijk komt ook aan de orde hoe de rolverdeling van het drietal gaat worden als koningin Beatrix straks het estafettestokje heeft overgedragen. Dan krijgen we een koningin en een reserve koningin, maar wordt de derde, Mabel, dan een soort uitzendkracht?
De nieuwe vrouwen van Oranje biedt een eerlijk inkijkje in het dagelijks leven van een heel nieuwe generatie: burgerprinsessen met een eigen leven, een eigen carri?re, die ons koningshuis zijn komen versterken.
Cor de Horde staat bekend als een groot kenner van het koningshuis en is een regelmatige gast in actualiteitenprogramma's als het gaat om het nieuws aan het hof. Hij verzorgt een wekelijkse videocolumn op internet en heeft sinds kort ook een geschreven column onder de treffende naam 'Mister Majesty'.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Laatste editie
13 april 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Archipel
ISBN
9789063055899
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic