Nikolai & Kate

3

De Stanislaski’s zijn onstuimig, impulsief, hartstochtelijk... en onweerstaanbaar voor wie te dicht in hun buurt komt.
Nikolai Davidov is de beste leraar die ballerina Ruth Bannion zich kan voorstellen. Dat hij hard kan zijn en buitengewoon veeleisend is, neemt ze op de koop toe. Maar dan, als ze samen een hartstochtelijk ballet dansen, springt er een vonk tussen hen over die zich niet meer laat doven. En ontdekt Ruth dat zij Nikolai ook iets kan leren… over liefde!
Kate Stanislaski heeft haar danscarrière vaarwel gezegd en is bezig met een nieuw project: een dansschool. Om te beginnen heeft ze een oud gebouw gekocht, waarin ze de school wil vestigen. Het moet wel eerst gerenoveerd worden, en laat ze daarvoor nu net de knapste aannemer van de wereld hebben gevonden! Jammer dat hij alleen maar geïnteresseerd lijkt te zijn in blauwdrukken en bouwplannen…

Verschenen in
Laatste editie
18 augustus 2015
ISBN
9789034788368
Bestel dit boek vanaf  €5,99 bij

bestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Suprrr

door: ggoor 1 like
Ik lees Nikolai nu al voor de 20X Het is een super verhaal. Het gaat over twee dansers die van elkaar gaan houden. Ik kan niet dansen maar ik zou willen dat mijn leven ook zo verloopt met zo'n grote liefde!!!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic