Nikolaj

2

Artikelen 1 Top25's 1
Nikolaj schaamt zich voor zijn moeder. Zijn moeder drinkt namelijk nogal veel en Nikolaj weet nooit hoe hij haar aan zal treffen als hij terugkomt van school. Het huishouden en de zorg voor zijn zusje Nadja komen vooral op hem neer. Gelukkig hebben ze veel steun aan hun buren, Henk en Suzanne. Eigenlijk moet zijn moeder naar een alcoholkliniek, maar ze wil niet. Langzamerhand wordt het Nikolaj duidelijk dat zijn moeder niet beseft hoe erg ze er aan toe is omdat hij voor alles zorgt en steeds maar weer probeert goed te maken wat ze heeft verknoeid. Moet hij haar dan in de steek laten? En wat zal er met Nadja gebeuren?
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
27 februari 2014
Uitgeverij
Ambitium
ISBN
9789048470020


Artikelen over Nikolaj

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

Blijft een geweldig boek.

door: Wendyvdc 1 like
Dit boek heb ik in mijn jeugdjaren gelezen en is één van de weinige boeken dat ik uit die periode nog in mijn bezit heb. Als kind vond ik dit al een geweldig boek en nog steeds vind ik dit een pracht van een boek. Nikolaj zijn moeder drinkt en hij schaamt zich voor haar. Zijn moeder is beginnen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic