No food to waste

1

Wereldwijd belandt meer dan een derde van al het geproduceerde voedsel in de vuilnisbak. No food to waste laat zien dat het anders kan!

Jorun Verheyden toont een nieuwe, natuurlijke manier van koken. Pure producten van bij ons worden verwerkt in seizoengebonden en ecologische gerechten. Traditionele recepten worden afgewisseld met nieuwere kooktrends, zoals
koken met superfood en raw food. En dat je met een paar overschotjes een heel nieuw, lekker én gezond gerecht op tafel kan toveren, bewijst Jorun als geen ander.

'No food to waste' is een plant-aardig en dier-vriendelijk kookboek.
Duurzaam, vegetarisch, ecologisch, maar vooral:lekker. Dit boek helpt je alvast om leuke weetjes en recepten met 'duurzaamheidslabel' te leren kennen. Zo promoveer je alvast jezelf tot meester in het ecologisch koken én leven.

JORUN VERHEYDEN is zaakvoerster van het succesvolle Vegabites,een vegetarisch cateringbedrijf.Haar eerste boek 'Gebeten door groenten'was een schot in de roos. Ze woont in Bornem.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
05 september 2015
Uitgeverij
Davidsfonds
ISBN
9789059086456
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic