Nog steeds verliefd

0

Willem-Alexander & Maxima 10 jaar getrouwd

Tien jaar getrouwd, tien jaar lief & leed: Willem-Alexander, prins der Nederlanden en Máxima, prinses der Nederlanden. Het paar heeft in de afgelopen tien jaar een veelzijdig en afwisselend leven geleid, met de geboorte van hun drie dochters als hoogtepunt en als dramatisch dieptepunt het afscheid van prins Claus, koningin Juliana en prins Bernhard en het ontbreken van Máxima's ouders op hun sprookjeshuwelijk.

Nog steeds verliefd geeft een overzicht en een kijkje achter de schermen van hun leven in de afgelopen tien jaar. Met een terugblik op de tijd dat ze verliefd werden, de verloving en het huwelijk met de beroemde traan. De kennismaking met Nederland, vakanties, buitenlandse reizen, huwelijken, begrafenissen en uiteraard de geboorte van de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane.
Daarnaast is er aandacht voor de kleding en de sieraden van Máxima, welke groten der aarde het paar ontmoet heeft en wat ze dagelijks bezighoudt. Het werk in binnen- en buitenland, de enorme inzet voor het Oranjefonds en hoe zij Nederland in het buitenland vertegenwoordigen.

2012 is een bijzonder jaar voor het prinselijk paar omdat ze hun tienjarig huwelijk vieren. De grote vraag is of dit jaar ook de geschiedenisboeken in zal gaan als het jaar van de inhuldiging van koning Willem IV.

Nog steeds verliefd laat het leven zien van een paar dat elkaar heeft gevonden in lief en leed. Samen zijn ze een team, samen staan ze sterk en samen zijn ze klaar voor de toekomst als koning en koningin van Nederland.
Verschenen in
Genre
Geschiedenis & Politiek
Aantal pagina’s
189
Laatste editie
31 januari 2012
Uitgeverij
TVF International
ISBN
9789081401265
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic