Nooit meer diëten 2

5

In het eerste boek van 'Nooit meer diëten' leerde voedingsdeskundige Sandra Bekkari hoe je jezelf in 7 eenvoudige stappen een gezond voedingspatroon kan aanleren dat diëten voor eens en altijd overbodig maakt.
Het vervolg op deze bestseller werkt hierop verder en legt uit hoe je de succesvolle Sana-methode nog beter kan integreren in je dagelijks leven. 'Nooit meer diëten II' focust vooral ook op de moeilijke momenten, waarop de verleiding genadeloos toeslaat. Wat met een periode van stress op het werk of in je privé, waardoor die goede voornemens te veel ruimte lijken te nemen in je overvolle hoofd? Wat als je stopt met roken en de drang naar snacks aangewakkerd wordt? Op deze en veel meer vragen biedt 'Nooit meer diëten II' een duidelijk antwoord, aan de hand van praktische tips en handige dagschema's. Met opnieuw 60 lekkere en makkelijke recepten (inclusief meeneemlunchen!) en een bijgevoegd werkboek om zelf je vorderingen bij te houden.

Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
18 december 2015
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089315625 , 9789089315625 , 9789089315625

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,95
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic