Nooit meer thuis

4

Annelies D'Hulster stapte mee in het verhaal van de duizenden West-Afrikaanse migranten die jaarlijks ons continent bereiken. Ze reisde in haar eentje door Gambia, Senegal en Mauritanië, trok door Mali en Burkina Faso tot aan de woestijn van Agadez in Niger. Samen met de migranten kroop ze door het oog van de naald. Nooit meer thuis is een even woest als ontroerend boek waarin een jonge westerse vrouw tracht te begrijpen waarom de mensen die ze tegenkomt alles op het spel zetten. Het gaat ver voorbij de statistieken en journalistieke clichés. Nooit meer thuis beschrijft de harde werkelijkheid die de migranten op de zandwegen van het donkere continent beleven.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
320
Laatste editie
17 mei 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Polis
ISBN
9789463100878 , 9789463101844
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Een emotioneel verslag

door: Mieke Schepens 1 like
'Nooit meer thuis' is een emotioneel verslag van de reis die deze auteur ondernomen heeft. Jammer dat de vele verhalen niet chronologisch neergezet zijn, dat had het leesplezier zeker verhoogd. Het is vooral een persoonlijke reactie op alle verhalen die ze gehoord heeft op haar maandenlange...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic