Nu even stil

3

Jan Prins schreef met zijn debuut Nu even stil een boek dat naadloos bij deze tijd aansluit. Steeds meer mensen willen even niet meer. Niet meer alleen maar werken, niet meer bang zijn voor baanverlies of hypotheekbehoud, niet meer nog meer moeten... In Nu even stil laat hij aan de hand van zijn eigen, indrukwekkende, verhaal zien hoe hij de shift maakte en leerde om vrij te zijn en angstgevoelens te beperken. Hij maakt dit vervolgens toegankelijk door middel van heldere adviezen, simpele oefeningen en grensverleggende suggesties om eens te overwegen. Een prachtig poëtisch en tegelijkertijd zeer down to earth geschreven boek.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
28 april 2015
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789020211719 , 9789020211726 , 9789020214772

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersHebban recensie

Instapmodel spiritualiteit voor mannen

door Cecile Bol op 29-05-2015

In een wereld die voorbij raast is het soms fijn om even helemaal stil en in het hier en nu te zijn. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Jan Prins schreef er een klein, niet erg dik boekje over: Nu even stil – Eerste hulp bij overmatig denken. In zo’n 170 pagina’s probeert de auteur het gedachtegoed van Eckhart Tolle samen te vatten én praktische handvatten te geven. Nu even stil is soms wat...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic