Occulte kosmologie

0

Er zijn nu veel geïncarneerde zielen die, wat genoemd kan worden, het zaad van donkerte met zich meedragen - een hogere, `non-duale¿ of goddelijke donkerte die in werkelijkheid een verblindend licht is. Deze zielen zijn de discipelen en ingewijden die in staat zijn om esoterisch `in het donkere licht te zien¿. Dat zien zal hen in staat stellen om de periode van beproevingen die voor hen ligt standvastig en onbevreesd te doorstaan. Dit is inderdaad de manier waarop de machtsstructuren en hulpbronnen van de wereld van de planetaire persoonlijkheid naar de planetaire ziel zullen verschuiven. In tijden van diepe crisis is de persoonlijkheid niet in staat om oplossingen aan te bieden ¿ deze wordt verblind, en het wordt duidelijk wat de persoonlijkheid in wezen is ¿ een heel erg slim overlevingssysteem.
Diegenen die zieledoordrenkt zijn, zullen in staat zijn om als voorlopers in het proces van Naar Buiten Treden en als voorboden van de nieuwe beschaving stand te houden en de sterke windvlaag van de geest te weerstaan. Het zal voor hen in feite ook een tijd van grote vreugde zijn, omdat zij er getuige van zullen zijn dat datgene waarvoor zij al die jaren hebben gestaan en gevochten eindelijk door de scheuren in de oude en verkruimelende wereldorde heen kan breken. Esoterisch kunnen zij zichzelf in de toekomst, in het tijdsraam van 2025 verankeren waar het licht van de overwinning zelfs nu al doorbreekt. Daar is het uur altijd nu. Deze leringen zijn bedoeld om te voorzien in een energetisch antahkarana naar dat toekomstige, altijd aanwezige licht.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
424
Laatste editie
20 september 2013
Uitgeverij
Calbona Uitgeverij
ISBN
9789491254901
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic