Olijke Tweeling Omnibus 1

,

0

De Olijke Tweeling
Thelma en Ellis Bongers, de tweeling die voor niets terugdeinst... lijken als twee druppels water op elkaar.
Omdat hun moeder jong gestorven is, verschijnt de ene 'juf' na de ander in huize Bongers. Maar niet ééntje houdt het langer dan een paar weken uit, tot 'tante Betty' haar intrede doet... De zucht naar avontuur van de tweeling kent geen grenzen. Zo scheelt het geen haar of ze zakken door het ijs, een dikke man haalt door hun schuld een nat pak en ze smokkelen hun hond Spikkel mee naar een bruiloft van een tante, en wat er dan allemaal gebeurt...

De Olijke Tweeling naar het zonnige zuiden
Tijdens hun vakantie in het zonnige zuiden maken Ellis en Thelma weer heel wat mee. Als ze midden in de nacht in pyjama over straat lopen, maken ze kennis met de franse politie... In Spanje redt de dappere tweeling iemand van de verdrinkingsdood. Maar een paar dagen later raken ze zelf in de problemen bij een vreselijk noodweer... Komt het allemaal goed? Lees maar!

De Olijke Tweeling en de Ponyboerderij
Ellis en Thelma helpen graag op de ponyboerderij van hun vriendin Gerrie. Ze verzorgen de pony's, ook Gerries zieke pony Gonda. Chris - de 'baas' van de boerderij - belandt in het ziekenhuis en daardoor raakt de ponyboerderij in de problemen. Om de ponyboerderij meer gasten te bezorgen, bezoeken ze met een paar vrienden een reisbureau in Amsterdam. Die middag raken ze hun geld en treinkaartjes kwijt... Komen ze weer veilig thuis? Blijft de ponyboerderij bestaan? Lees maar!
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
08 september 2011
Uitgeverij
Uitgeverij De Eekhoorn B.V.
ISBN
9789045415468
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic