Omnibus raak mijn hart

0

Raak mijn hart: drie aangrijpende romans van J.F. van der Poel.

De omnibus Raak mijn hart bestaat uit drie romans van de bekende christelijke auteur J.F. van der Poel. Het eerste boek is Niemand begrijpt mij. René, de hoofdpersoon, is een eigenaardige jongen. Het duurt lang voordat men ontdekt wat er aan de hand is: schizofrenie. Jaloezie doet pijn, de tweede roman, gaat over Mirjam. Zij is secretaresse van een schatrijke weduwnaar. Op een zakenreis verdiept hun contact zich en korte tijd later trouwen ze, ondanks hun verschillen. Tot slot Een leugenkind: het verhaal van Jeroen, die smoorverliefd wordt op collega Laura. Ze trouwen, maar helaas blijft hun kinderwens onvervuld. Het gemis beheerst hoe langer hoe meer Laura's leven.

J.F. van der Poel weet indringende onderwerpen op een levensechte manier te beschrijven. Zijn christelijke achtergrond is voelbaar in zijn boeken. Van der Poel schreef de romans in Raak mijn hart oorspronkelijk voor de Citerreeks, de grootste gereformeerde boekenserie van Nederland. Daarnaast is hij bekend van zijn kinderboeken, onder meer over Dolfi en Wolfi.

Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Aantal pagina’s
576
Laatste editie
18 november 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Kok
ISBN
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic