Omzien

1

De dood van zijn moeder laat politieman William Jax Cassidy achter met de zorg voor zijn drie zussen en een verwende hond, genaamd Romeo. Even lijkt het te werken, maar dan wordt ook Jax overspoeld door verdriet om alles wat er in zo"n korte tijd is gebeurd en waarmee hij geen raad weet. Als hij bloemiste Gwen ontmoet, die in de buurt woont, raken ze in gesprek. Ook Gwen probeert haar leven weer op de rails te krijgen en ze blijken veel raakvlakken te hebben. Maar waar Jax geen vertrouwen heeft in een eeuwigdurende liefde, leert Gwen hem dat dit wel mogelijk is. Even lijkt het allemaal vreselijk mis te gaan, tot Jax beseft wat echt belangrijk is in zijn leven.

Teresa Hill was jarenlang werkzaam als journalist, maar woont nu in South Carolina met haar man en twee kinderen en is fulltime moeder en schrijfster. Haar romans staan op de USA Today bestsellerslijst en worden verkocht in tientallen landen.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
H. Kuut
Laatste editie
01 januari 2009
Uitgeverij
VCL/West-Friesland
ISBN
9789059773240 , 9789036426152
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic