Onbekende vijanden

8

Cate Nightingale woont met haar twee zoontjes in een klein afgelegen dorpje in Idaho, waar ze een Bed & Breakfast runt. Er komen niet veel gasten maar Cate kan de eindjes net aan elkaar knopen, mede met behulp van klusjesman Calvin Harris.

Op een ochtend is de enige gast uit het Bed & Breakfast te zijn verdwenen. Niet veel later dringen gewapende mannen het huis binnen; ze eisen de persoonlijke eigendommen van de verdwenen gast op. Cate is in doodsangst en vreest voor haar leven ? en dat van haar kinderen. Dan schiet Calvin te hulp en de mannen zoeken hun toevlucht in het omringende bos. Maar dan begint de nachtmerrie echter dan pas echt. Het dorp wordt afgesloten van de buitenwereld en alle inwoners worden gijzelaars. Cate en Calvin zullen het samen tegen hun onbekende vijanden moeten opnemen?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Cover of Night
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
15 april 2009
Uitgeverij
BBNC Uitgevers
ISBN
9789045308623
Advertentie

Hebban recensie

    Rose Leighton Hebban Recensent

Simpel

door Rose Leighton op 27-04-2009

maar doeltreffend ,Neem een lieftallige dame die de nodige ellende achter haar kiezen heeft, plaats haar in een onverwachte situatie waarin de ‘bad guys’ ineens de regels bepalen, voeg daar een doortastende knappe man aan toe, en voila, daar is het plot voor een romantische thriller.
Misschien is dit wel een heel simpele manier om Onbekende vijanden van Linda Howard te omschrijven, en zeker...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic