Onbezonnen nacht; Lome kussen

0

Wie zonder zonde is...

(1) ONBEZONNEN NACHT (Kort verhaal)
Elly heeft de man met wie ze in Las Vegas een onenightstand had, nooit meer gezien. Toch wordt ze nog elke dag aan hem herinnerd...

Leo Silva begrijpt nog steeds niet dat hij na die wilde nacht de volgende ochtend in Vegas style getrouwd is. Hij moet zijn spoorloos verdwenen echtgenote opsporen en dat huwelijk ongedaan maken! Als hij Elly eindelijk vindt, wacht hem een verrassing!

(2) LOME KUSSEN (Deel 1)
Alice vindt haar nieuwe baas, Gabriel Cabrera, verschrikkelijk. Hij is dan wel knap en succesvol, maar hij behandelt zijn PA ronduit slecht. Denkt hij nou echt dat ze zeven dagen per week voor hem klaarstaat? Echt niet! En ze is evenmin van plan te vallen voor zijn legendarische charme...

Gabriel kan het niet uitstaan dat zijn PA totaal ongevoelig voor hem lijkt te zijn. Moet hij nu opeens moeite doen om een vrouw te veroveren? Dat is hij totaal niet gewend! Wat zou er gebeuren als hij Alice meeneemt op zakenreis naar Parijs?
Verschenen in
Genre
Romantiek
Aantal pagina’s
190
Laatste editie
25 januari 2016
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402516708
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic