Ondefinieerbaar wit

0

Als dichter debuteerde hij in 1981 met de bundel 'Tussen Kiezels en Geblaf'. In 2014 schreef hij een biografisch kunstboek over zijn overleden vader/kunstschilder Pascal Van den Steen 'Van het Vagevuur naar de hemel en terug'. in 2015, na een herbronningsperiode van een jaar, schreef hij twee nieuwe gedichtenbundels: 'Ondefinieerbaar Wit' en 'Muziek, Glas en Tegenlicht' die eind 2016 verschijnt. Momenteel werkt hij aan een roman.
Beide bundels hebben beeldende kunst als basis en/of aanleiding. De gedichten in 'Ondefinieerbaar Wit' worden afgewisseld met het grafische werk van Viviane Decramer. Woord, kleur en lijn bevestigen zichzelf binnen een spel van tegenstelling en samengaan. Er blijft spanning tussen beide. De monochrome tinten wit geven de dichter de vrijheid om zijn woordbeeld tot voorwerp te vormen, zij brengen zo meer werkelijkheid toe aan het beeldend werk.
Verschenen in
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
62
Laatste editie
04 maart 2016
Uitgeverij
Uitgeverij C. De Vries-Brouwers
ISBN
9789059274686

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 24,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 24,50
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic