Onder de brug vond ik mezelf

Onder de brug vond ik mezelf

1
Rank 2351 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Flaptekst Onder de brug vond ik mezelf!

Ik ben Erik Claus. En voor u ligt mijn boek, Onder de brug vond ik mezelf! Mijn verhaal gaat over de tien jaar dat ik in Nijmegen letterlijk op straat leefde. Met dit boek wil ik, op basis van mijn levenservaringen van toen, proberen om u een zo goed mogelijk inzicht te geven in het leven van een dakloze.
In mijn boek komt u ongetwijfeld dingen tegen waar u anders over denkt. Dingen, die misschien door de maatschappij ook anders worden benoemd of worden beschreven. Dat is ook mijn bedoeling.

Het waargebeurde verhaal Onder de brug vond ik mezelf! is één van de 180 titels die in 2018 zijn geselecteerd voor de overheidscampagne Lees met andermans ogen. De campagne nodigt mensen uit om eens (vaker) een boek te lezen over iemand die anders is dan zijzelf. Want wie leest, kijkt met andermans ogen en verplaatst zich haast ongemerkt in personages met bijvoorbeeld een andere leeftijd, sociale klasse, herkomst of seksuele voorkeur. Of, zoals in dit geval, daklozen.
Aantal pagina’s
118
Uitgeverij
Uitgeverij Keytree
Laatste editie
17 oktober 2018
ISBN
9789492719034
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 15,00
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Zo kan het ook

door: Jeroen1975 1 like
prachtig geschreven, indrukwekkend verhaal, van zwerver naar sociaal ondernemer, zeker een aanrader voor mensen die houden van waargebeurde verhalen en managers! Werken vanuit eigen ervaring, dus ervaringsdeskundige en niet een ik heb geleerd dus... Verhaal

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook