Onder de grond

2

Paardendief. Echtgenote. Moeder. Geliefde. Moordenaar. Voortvluchtige. Legende.1921. In het onherbergzame binnenland van Australië is de vogelvrij verklaarde Jessie op de vlucht. Een groep mannen achtervolgt haar, hun hoofd op hol gebracht door de prijs op haar hoofd. Maar er zijn ook twee mannen met andere intenties naar haar op zoek.Heeft ze haar huis in brand gestoken? Wordt ze terecht beschuldigd van moord? Wat is er gebeurd tijdens die catastrofale nacht in de bergen? Om de mannen af te schudden moet ze eerst het bewijs begraven. Maar hoe begraaf je het bewijs als het bewijs deel is van jezelf?Courtney Collins baseerde haar indrukwekkende debuutroman op een waargebeurd verhaal over liefde, dood, vrijheid en verlossing. Het resultaat is even onthutsend en rauw als dromerig. Onder de grond beklijft door originaliteit en kracht.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Robert Neugarten
Laatste editie
30 januari 2014
Uitgeverij
J.M. Meulenhoff
ISBN
9789029089371 , 9789460237843

Lezersrecensies (1)

Onder de grond ( Courtney Collins)

door: mem 1 like
De kracht van een vrouw.

Het verhaal begint (zoals op achterkant van boek staat) rauw.
Even leg je het boek weg en moet je het laten bezinken, maar dan wil je het verder lezen en wordt het spannend, afwisselend "romantisch".
Het gaat over Jessie, een vrouw die achtervolgd wordt door mannen omdat...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic