Onder Manhattan

4

Lijsten 1

Zelfs een wereldstad als New York kent nog onontdekte plekken. Iedereen kent de skyline van Manhattan, maar niemand weet wat eronder ligt. Ontdekkingsreiziger Erling Kagge zeilde de wereld over, beklom de hoogste bergen en liep naar de Noord- en Zuidpool. Nu daalt hij samen met de legendarische urban explorer Steve Duncan af in het netwerk van riolen, metrotunnels en pijpen onder New York. Hij gaat niet alleen op expeditie in de tunnels, maar vraagt zich ook af wat ontdekkingsreizen zo verslavend maakt. Is het de schoonheid van de wereld? Het licht, de ruimte, de vergezichten? Of kun je net zo gelukkig worden van een ontdekkingsreis omringd door ratten en drek? Wat als het licht aan het eind van de tunnel de tunnel zelf blijkt te zijn?

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Laatste editie
20 juni 2016
Uitgeverij
Geus B.V., Uitgeverij De
ISBN
9789044536669 , 9789044536676

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €8,99 bijHebban recensie

    Renate Kerkhofs Genreclub

Zoektocht naar het geluk

door Renate Kerkhofs op 17-02-2017

Erling Kagge heeft de afgelopen jaren ruimschoots zijn sporen verdiend als ontdekkingsreiziger. Daarbij ging hij geen enkele uitdaging uit de weg. Oceanen overzeilen, bergen beklimmen, skiën van pool naar pool; Kagge deed het. En hoe meer moeite het kostte om zijn einddoel te bereiken, hoe meer hij een gevoel van intens geluk ervoer. Maar is het paradijs ook te vinden onder de grond, daar waar...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic