Ondersteboven

193
Gelezen 314 Aan het lezen 8 Wil ik lezen 52 Favoriet 6 Recensies 12
Feelgood Artikelen 1 Top25's 1   Topics 0
Zo'n lange knappe man heeft ze in geen jaren gezien! Gedachteloos loopt Ginny de antiekwinkel weer uit... met per ongeluk een duur ding in haar handen. Meteen wordt ze door diezelfde lange knappe man van diefstal beschuldigd.
Ginny is geen puber meer, maar een werkloze vrouw van 38 die haar dochter - die net is gaan studeren - enorm mist. Ze bedenkt van alles om haar leven opnieuw zin te geven en heeft ook haar radar voor het verschijnsel Man weer aangezet. Maar zo simpel is het
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Annoesjka Oostindiër
Uitgeverij
Sijthoff
Laatste editie
05 december 2018
ISBN
9789024561124 , 9789021008196 , 9789036424790 , 9789021017549 , ...
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker

Artikelen over Ondersteboven

Auteur van de week: Jill Mansell
19 juni 2015 1 reactie
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (9)

Een schot in de roos.

door: Wendyvdc 1 like
Mijn allereerste boek van Jill Mansell en meteen een schot in de roos. Het gaat over de 38 jarige Ginny die alleen achterblijft wanneer haar dochter gaat studeren.Om zich voor de buitenwereld toch vooral onafhankelijk en gelukkig op te stellen gaat ze op zoek naar een baan en stelt ze zich weer...

Niet uitgelezen

door: Mich 1 like
Na 135 bladzijde zat er nog geen verhaal in. De hoofdpersoon vind ik besluiteloos en de beslissingen die ze neemt maakt ze niet altijd vrijwillig. Als er al een verhaal inzit dan komt het laat (te laat op gang)

Catfights

door: weaverannie 1 like
Lekkere ontspannende chicklit voor tssendoor. Jill Mansell beschrijft vooral ruzies tussen vrouwen met veel fantasie. Erg grappig.

Wel aardig maar niet bijzonder

door: Jess 1 like
Dit boek van Jill Mansell was wel aardig maar echt niet bijzonder. Het gaat over de 38 jarige Ginny die alleen achterblijft wanneer haar dochter gaat studeren. Ik vond dit boek weinig verrassend en haar 'beste' vriendin kon ik wel achter het behang plakken, want die steekt gewoon een mes in d'r...

Recensie Ondersteboven

door: Sabine Mulder 1 like
Heb dit boek op vakantie gelezen, lekker bij het zwembad. Daar was het ook een ideaal boek voor. Ben geen enorme Jill Mansell fan geworden hierdoor maar ik zal misschien wel nog eens een boek van haar pakken.

Recensie Ondersteboven

door: Syl van oorschot 1 like
Een heerlijk "feel good" verhaal! Geen literaire hoogstandjes (zoals je bij een chicklit kunt verwachten), maar gewoon plat vermaak, met veel humor geschreven conform een "eind goed al goed"- principe. Lekker luchtig en grappig, gewoon een heerlijk boek voor tussendoor!

Recensie Ondersteboven

door: jcdlwvr 1 like
Wat een genot dit boek, ik heb 'm geluisterd. Het was mijn eerste boek van Jill Mansell en smaakt naar meer. Gewoon een leuk verhaal met veel humor!

Recensie Ondersteboven

door: Janneke Bouwman 1 like
Gelezen maart 2008. In het begin vond ik het niet om door te komen, maar na het eerste kwart krijgt het boek vaart en wordt het heel erg leuk. Aangename chicklit!

Recensie Ondersteboven

door: Natasja Toorn 1 like
hoi Ook dit boek van haar was weer heerlijk om te lezen. gewoon lekker luchtig...grappig...en ieder hoofdstuk wel iets te beleven. ik kan me heel goed in deze boeken in leven.De pockets vind ik iets minder(te kleine letters).Op naar haar volgende boek.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook