Ons derde lichaam

12

Lijsten 1 Spots 1

Nadat Tycho Zeling de brutaalste zomer van zijn leven heeft meegemaakt gaat hij naar de Nationale Schrijfacademie. Hij betrekt een kamer op een studentenetalge waar ook Vonda woont. Vonda is niet iemand waar je naast kunt kijken. Ze is volijk en heftig, en een ongelooflijk goede zangeres. Tycho raakt volkomen in haar ban. Via Vonda komt hij in een nieuwe, stormende wereld terecht. Hoe houdt hij zich daarin staande? En denkt hij nog wel eens aan zijn eerste liefde? Een meeslepende roman over vriendschap, liefde en levensbepalende keuzes, tegen de wonderlijke achtergrond van het Eurovisie Songfestival.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
27 augustus 2009
Uitgeverij
Em Querido's Uitgeverij Kinderboek
ISBN
9789045103167 , 9789045108803


Door lezers

Passie voor letteren / Vriendschap
23 september 2016 9 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Zoektocht

door: Maria van Ewijk 1 like
Mooi, tweede boek over Tycho. Hoe vergaat het hem na zijn stormachtige zomer waarin hij erachter is gekomen dat hij homoseksueel is. Gaat hij ervoor uitkomen in de nieuwe omgeving (Rotterdam) waar hij na zijn eindexamen terecht komt? Zijn 1e jaar in Rotterdam verloopt verrassend en zeer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic