Onschuld

1

Een jaar nadat Lucy haar vader heeft verloren, begint ze haar leven weer op te pakken. Haar moeder is alcoholiste en haar broer Tristan heeft het huis ontvlucht. Geruchten gaan de ronde dat hij zich heeft aangesloten bij een beruchte maffiabende. Die geruchten worden realiteit wanneer haar broer opeens voor haar neus staat en vertelt dat ze moeten vluchten. Hij heeft geheime informatie gevonden die hij aan het licht wilt brengen. Maffiabaas Gustave is hier echter niet van gediend omdat Tristan hem hiermee zou kunnen ruïneren. Er wordt een klopjacht opgezet. Tristan doet er alles aan om zijn zusje uit handen te houden van de maffia maar dan wordt ze ontvoerd. Terwijl Lucy dag en nacht leeft met de verschrikkelijke angst voor wat Gustave met haar kan doen komt er hulp uit onverwachte hoek. Ze leert de wereld van de maffia kennen en wordt er steeds dieper in opgeslokt. Wanneer angst haar te gronde dreigt te richten, besluit ze datgene te worden waar ze het meest bang voor is.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
09 april 2016
Uitgeverij
Uitgeverij aquaZZ
ISBN
9789491897627

Lezersrecensies (1)

Een veelbelovend debuut.

door: Bianca Blok 1 like
Flaptekst; Een jaar nadat Lucy haar vader heeft verloren, begint ze haar leven weer op te pakken. Haar moeder is alcoholiste en haar broer Tristan is het huis ontvlucht. Geruchten gaan de ronde dat hij zich heeft aangesloten bij een beruchte maffiabende. Die geruchten worden realiteit wanneer haar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic