De Ontbieder

17

Niet veel meer dan een jaar geleden leerde Neryn voor het eerst haar krachten kennen en was de rebellenbasis van Schaduwrots nog slechts een vage droom. Nu is zij het geheime wapen geworden van de rebellen, en hun enige hoop op overleven in de geplande hinderlaag van koning Keldec bij Zomerfort. Het lot van Alban ligt in Neryns handen, maar voordat ze klaar is voor de bloedige strijd die gaat volgen, moet ze eerst op zoek naar de twee Hoeders die haar meer over haar krachten kunnen leren. Ondertussen wekt Flint, als spion aan het hof van de koning, achterdocht op de verkeerde plekken. En deze keer staat er extra veel op het spel, waaronder de kans voor Flint en Neryn om eindelijk samen te zijn.

De Australische schrijfster Juliet Marillier verwierf met haar Zeven Wateren-boeken wereldwijd een miljoenenpubliek. Met Verboden magie koos zij voor het Grote Avontuur en begon ze aan een nieuwe fase in haar toch al indrukwekkende schrijverscarrière. Na Ravenvlucht, is er nu eindelijk de spannende conclusie van Neryns avontuur met De Ontbieder.

Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
21 mei 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
ISBN
9789024560677 , 9789024560684

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Christien Boomsma Hebban Recensent

Plichtmatige fantasy van een magistrale schrijfster

door Christien Boomsma op 08-02-2016

Juliet Marillier is een wonderlijke schrijfster. Het ene moment betovert ze je met boeken die maanden – misschien wel altijd – bij je blijven, omdat haar taalgebruik je inspint, omdat de karakters zo levensecht zijn en zoveel diepte hebben dat ze aanvoelen als je persoonlijke vrienden. Maar bij een volgend boek is het allemaal weg en vervalt ze in standaard, plichtmatige fantasy.

De eerste...


Lezersrecensies (1)

De ontbieder - Deel 3 van Schaduwval

1 like
Net zoals in deel 1 en 2, neemt Neryn je mee op sleeptouw in haar queste om vrede in Alban te verkrijgen. Haar liefde voor Flint doet haar risico's nemen maar geen risico's die hun plan in gevaar kan brengen. Daarbovenop krijgen ze nog steun uit onverwachte hoek. Deze trilogie leest heel vlot,...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic