Ontdek het geheim van de chef

1

Bart van Berkel, winnaar Masterchef 2014, wil niets liever dan met iedereen delen wat hij heeft mogen leren van topchefs zoals o.a. Sergio Herman & Nick Bril, Peter Lute en Alain Caron. Na Masterchef besloot Bart bij de beste chefs een dag of langer mee te draaien in hun keuken om nieuwe smaken en technieken te ontdekken voor de thuisreceptuur in zijn boek. De ruim vijftig haalbare recepten, van o.a. vis, vlees, wild en desserts, zijn veelal binnen 1 uur te bereiden, met verkrijgbare ingrediënten. Wil jij je vrienden, familie of gasten een keer versteld laten staan van jouw kookkunsten? Met dit boek kook je thuis, samen met Bart, als een topchef!
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
20 november 2015
Uitgeverij
De Vrije Uitgevers
ISBN
9789082408409
Bestel dit boek vanaf  €30,95 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Prachtig boek voor de betere hobbykok

door: Jeanette van Culinette's Kookpunt 1 like
Bart van Berkel is de winnaar van Masterchef 2014. Een man die het aangedurfd heeft om zijn leven een heel andere wending te geven door zijn IT-bedrijf te verkopen en zijn droom achterna te jagen. En het is hem gelukt. Hij werd winnaar van Masterchef en een jaar later is er een eigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic