Ontdek je beschermengel

,

0

Bestseller van de Noorse prinses Märtha Louise: meer dan 60.000 exemplaren verkocht! De ideale leidraad voor mensen die hun innerlijke kracht en intuïtie willen ontdekken en versterken. Aan de hand van concrete oefeningen en praktische tips toont 'Ontdek je beschermengel' de weg naar een evenwichtig en rijk leven. Inclusief cd met meditatieoefeningen, ingelezen door Ingeborg Mooi vormgegeven en volledig geïllustreerd een ideaal cadeauboek
In Ontdek je beschermengel nemen prinses Märtha Louise en Elisabeth Samnøy je mee op een innerlijke reis, op zoek naar de positieve krachten en intuïtie die in iedereen schuilen. Aan de hand van oefeningen, meditaties en hun eigen ervaringen tonen ze op een heel toegankelijke manier hoe je in contact kunt komen met je hart, de aarde en ons universum, en zo je eigen beschermengel kunt ontdekken. Zo kun jij jezelf leiden op je levenspad en word je niet langer gestuurd door gedachten, patronen of gevoelens van anderen. Een onmisbaar spiritueel kleinood, voor zowel beginnende als ervaren beoefenaars van meditatie.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
207
Laatste editie
16 januari 2014
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789020992397

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic