Onthoud dit als je verdrietig bent

5

Top25's 1

Maggy van Eijk worstelt. Soms met het leven maar vooral met zichzelf. Naast haar leven als jonge vrouw in hartje Londen met bijbehorend sprankelend leven, stuitert ze van paniekaanval naar zelfbeschadiging en van depressie naar overmatig drinken. Maar zo zwaar als haar aandoeningen zijn, zo licht en open kan ze erover schrijven. Onthoud dit als je verdrietig bent is verbazingwekkend herkenbaar, uitermate grappig en ontroerend. Voor iedereen die weleens flipte als de wc-deur niet openging of gewoon een ijzersterk boek wilt lezen.

Maggy van Eijk schreef jarenlang over geestelijke gezondheid voor het populaire BuzzFeed. Tegenwoordig is ze socialmediaredacteur bij BBC. Ze woont in Londen, is verslaafd aan Seinfeld en tweet graag over golden retrievers.

Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
23 maart 2018
Uitgeverij
Spectrum
ISBN
9789000359592 , 9789000359608

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bij



Advertentie

Lezersrecensies (1)

Onthoud dit als je verdrietig bent

door: Musquito (Lindsay Cornette) 1 like
De auteur schrijft vanuit persoonlijke ervaringen en geen enkel onderwerp is taboe. Ik vind het heel knap hoe ze beschrijft wat er allemaal in haar hoofd omgaat. In mijn hoofd is het meestal stil, dus ik kon mij moeilijk voorstellen hoe het eraan toe gaat bij iemand die vaak paniekaanvallen heeft,...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic