Ontmoet je baby voor de geboorte

0

Stel je voor dat ik je eigen spirituele coach ben. Ik zal je helpen met het opbouwen van de zo belangrijke band tussen jou en je ongeboren kind. Je krijgt inzicht in zijn behoeften, uitdagingen, sympathieën en antipathieën... en zelfs wat zijn specifieke bestemming is. Ook zul je de specifieke redenen ontdekken waarom je baby weloverwogen jou als moeder heeft gekozen, waardoor angsten en zorgen die je als aanstaande moeder misschien over je kind hebt, verlicht kunnen worden.
Kim O'Neill
Dit boek zal je onder andere met een eenvoudige stap-voor-stap-techniek helpen een dialoog te beginnen met de ziel die bestemd is om je kind te worden en hem al te ontmoeten vanaf de conceptie of daarvoor.
Kim O'Neill channelt al meer dan 22 jaar en wordt Houstons beste medium genoemd. Ze heeft seminars ontwikkeld om mensen te helpen hun leven te transformeren en hun spiritueel bewustzijn verder te onwikkelen.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
23 juli 2011
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150357
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic