Ontmoetingen met Jezus. Onverwachte antwoorden op grote levensvragen

0
Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wat is het doel van mijn leven?
Wat is een goed leven?
Waarom is er zoveel mis met de wereld?
En wat kan ik daaraan doen?

Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal moeten beginnen met een nieuw antwoord op deze vragen. Tijdens zijn leven op aarde veranderde Jezus hete leven van iedereen die hij tegenkwam. Er gebeurde iets met hen, en Jezus' woorden gaven hen een geheel nieuw en verrassend zicht op hun levensvragen. Deze gesprekken meet Jezus gaan precies ook over onze vragen en twijfels van nu.
Ontmoetingen met Jezus gaat over een aantal van zulke ontmoetingen - een twijfelende student, een religieuze leider, een verschoppeling, en Jezus' eigen moeder. Dit boek laat prachtig zien hoe het leven van Jezus ons een unieke mogelijkheid beidt om hem te ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. eerder verschenen van hem een groot aantal titels, waaronder de bestseller 'In alle redelijkheid - Christelijk geloof voor welwillende sceptici'. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 20.000 exemplaren verkocht.
Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Uitgeverij Van Wijnen
ISBN
9789051945232
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie