Ontmoetingen

0

Ontmoetingen
Wim de Vogel is van geboorte een Rotterdammer die nu reeds lange tijd in Baarle Nassau woont. Eerst als weekendverpozing en na beindiging van het werkzaam deel van het leven permanent in dit unieke Brabantse dorp.
Hij had in het werk en hobby steeds met de fotografie te maken. Naast de atelierfotografie ook repro-ductietechnieken en zelfs zijn dienstplicht vervulde hij als fotograaf bij de Marine Voorlichtingsdienst. Na 21 maanden trok hij het uniform uit en ging een paar jaar de persfotografie beoefenen bij een groot fotopersbureau in Amsterdam.
Zijn echte draai vond hij in Rotterdam bij een filiaalbedrijf op het gebied van fotografie en optiek. Niet alleen in leidinggevende functies, maar ook op het gebied van les geven in foto- en donkere-kamertechnieken. Zo was hij lange tijd voorzitter van een amateurfotovereniging en schreef veel en vaak in fotovakbladen.
Want zijn grote hobby was het schrijven van korte verhalen die allemaal een ding gemeen hadden: het moest echt gebeurd zijn, zij het soms gelardeerd met kleine fantasietjes.
Het boek Ontmoetingen is daar een goede afspiegeling van.
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
184
Laatste editie
09 november 2006
Uitgeverij
Gopher B.V.
ISBN
9789051794229

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic