Onvervulde wensen

0

Een verhaal vol emoties dat de lezer een fascinerend beeld geeft van drie liefdes - hun dromen, hartstochten... en geheime wensen.

Trouw is een leeg begrip voor playboy Nick. Zijn laatste verhouding speelt zich dan ook af onder de ogen van zijn vrouw Fern, die in het diepste geheim wanhopig verliefd is op Adam, Nicks stiefbroer. Zou er in Ferns trieste bestaan toch nog geluk voor haar zijn weggelegd?

Een goed huwelijk, een carrière, kinderen: Eleanor heeft het allemaal. Samen met haar aantrekkelijke, succesvolle echtgenoot Marcus vormt ze het ideale paar. Tenminste... op het eerste gezicht, want aan de horizon pakken donkere wolken zich samen...

De impulsieve spring-in-het-veld Zoë is in alle opzichten de tegenpool van haar vriend Ben, die met beide benen op de grond staat. Zo vullen ze elkaar perfect aan en zijn ze er vast van overtuigd dat hun dromen bewaarheid zullen worden. Tot er een vreselijke kink in de kabel komt...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
02 juni 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402513691 , 9789402513691 , 9789402513691
Bestel dit ebook vanaf  €0,99 bijSchrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic