Onweerstaanbaar

9

Hij is onweerstaanbaar voor haar. Uit het niets dook hij op en zette haar wereld op z’n kop. Nooit eerder was Annelore zo onder de indruk van een jongen. Axel heeft alles wat ze zoekt én meer. Hij is anders dan de jongens van zijn leeftijd en doet dingen met haar die zelfs zij niet voor mogelijk hield.  Haar vrienden waarschuwen haar. Vinden dat er iets raars is met deze jongen. Wie is hij? Waar komt hij vandaan? Waarom woont hij niet bij zijn ouders?  Maar de anders zo nuchtere Annelore lacht alles weg. Verdedigt hem. Ze is vol van hem.

Axel wordt tegen zijn zin door zijn ouders naar Antwerpen gestuurd. Geschrokken door wat hij heeft aangericht, zijn ze bang dat hij zijn toekomst zal vergooien. Vol bitterheid en wrok laat hij alles en iedereen die hem lief is noodgedwongen achter.  Maar als hij in Antwerpen Annelore ontmoet, begint hij weer te geloven in zichzelf. Zij is mooi. Onweerstaanbaar mooi zelfs. Hij beseft dat dit geen toeval kan zijn. Dat Annelore zijn nieuwe kans is. Een kans die hij zich door niets of niemand zal laten ontnemen.

Verschenen in
Genre
Young Adult
Laatste editie
11 juni 2009
Uitgeverij
Manteau Jeugd
ISBN
9789022323069
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Boek vol emoties

door: Feetje 1 like
Axel is net verhuisd naar Antwerpen. Op school ontmoet hij Annelore. Hij is meteen stapelgek op haar. Wanneer ook Annelore hem opmerkt, duurt het niet lang voordat ze een relatie krijgen. De vrienden van Annelore hebben hun twijfels bij Axel, maar Annelore verdedigt Axel door dik en dun. Maar dan...

Recensie Onweerstaanbaar

door: Mieke Piersma 1 like
Een heerlijk boek is dit, die je blijft boeien vanaf het begin. In de eerste instantie lees je over de liefde tussen Annelore en Axel wat onschuldig lijkt. Als Annelore na een aantal vreemde voorvallen merkt dat Axel wel heel erg een controle-freak is, begint het haar te benauwen. Het voelt alsof...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic