Onweerstaanbaar lekker

,

18

Lijsten 1 Spots 1
In Een pikant dessert wil hotelmagnaat Blake Cocharan alleen maar het allerbeste voor zijn hotels. En omdat Summer Lyndon de allerlekkerste desserts van de wereld creëert, zal hij niet rusten voordat ze voor hem komt werken. Maar waar hij niet op gerekend had, is dat zij net zo verleidelijk is als de desserts die ze maakt!

In Kruidje-roer-me-niet is Carlo Franconi niet alleen een van de topkoks van Italië, hij is ook nog eens de aantrekkelijkste kok ooit! Dat komt publiciteitsagent Juliet Trent goed uit: zij moet een bestseller maken van zijn boek, dus wat haar betreft kan hij niet onweerstaanbaar genoeg zijn! Maar het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze zélf begint te watertanden...
Verschenen in
Genre
Romantiek
Laatste editie
18 juni 2015
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789402505979 , 9789034772589 , 9789402700206 , 9789402511727 , ...


Door lezers

Feelgood Club / Covers om van te smullen
08 april 2018 17 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Diana Mom Hebban Recensent

Zoeter dan zoet

door Diana Mom op 24-02-2015

Nora Roberts heeft inmiddels meer dan 200 titels op haar naam staan en nog steeds blijven er boeken van haar hand verschijnen. Sommigen noemen haar de koningin van het romantische genre en daar is uiteraard wat voor te zeggen. Eind vorig jaar verscheen bij Uitgeverij Harlequin een verhalenbundel van deze bijzondere schrijfster. Onweerstaanbaar lekker  zou zoeter dan zoet zijn.

In Pikant dessert,...


Lezersrecensies (1)

Voorspelbaar

door: Anneke 1 like
Voorspelbaar en mierzoet zoals de cover al laat zien, maar dat is met dit soort boeken niet erg. Wel vond ik het erg dat beide verhalen voor mijn gevoel werden afgekapt op het eind. Dat had voor mij wel verder mogen gaan op de manier van beide hoofdrolspeelsters tot aan een- of tot na een bepaalde...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic