Onze chef

0

Een hommage aan de eerste Vlaamse driesterrenchef
Een schitterend vormgegeven en rijk geïllustreerd eerbetoon door meer dan vijftien chefs en ex-medewerkers van Geert Van Hecke. Geert Van Hecke wordt volgend jaar 60. De topchef is een boegbeeld van de Belgische gastronomie, want als enige chef prijkt hij met De Karmeliet al twintig jaar met drie sterren bovenaan de Michelinlijst. Tijdens zijn rijke carrière nam hij een pak aanstormend talent onder zijn hoede en bracht hij hen de finesses van de topgastronomie bij. Als dank en eerbetoon brengen 13 chefs, 2 patissiers, 1 sommelier en 1 traiteur een eerbetoon aan hun leermeester: met boeiende verhalen en anekdotes vanaf het prille begin van De Karmeliet, en telkens drie recepten met een knipoog naar de keuken van Geert Van Hecke. Ook vrienden komen aan het woord in dit hartverwarmende hommageboek.
Verschenen in
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
176
Laatste editie
25 januari 2016
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401428293

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 49,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 49,99
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic