Onzichtbaar op z'n Iers

2

"Mijn ogen glijden omhoog, naar de posters die boven mijn bed hangen. Ik laat mijn ogen op één specifieke rusten. Snel kijk ik weer terug naar de jongen op mijn bed. Terwijl mijn blik heen en weer schiet tussen de poster en de jongen, kom ik tot een angstaanjagende conclusie: de jongen die tegenover me zit ziet er precies uit als de blonde jongen op de poster van One Direction."

Als Sarah op een normale ochtend opeens wakker wordt naast een jongen in haar eigen bed, kan ze haar ogen niet geloven. Niet alleen is het niemand anders dan popster Niall Horan van de boyband One Direction, maar het ergste van alles is dat zij de enige is die hem kan zien: hij is namelijk onzichtbaar!

Hoe is hij daar beland, en misschien nog belangrijker, hoe zorgen ze ervoor dat hij weer zichtbaar wordt? Samen met haar twee beste vrienden, en met behulp van de hele mysterieuze Alex, gaan Sarah en Niall op een meeslepend en bovennatuurlijk avontuur om Niall's leven - en Sarah's wereld - weer in orde te krijgen.

'Allermooiste fanfiction die ik ooit heb gelezen.'
- Wattpad lezer Femkuuhh
'Ik moest echt zo verschrikkelijk huilen. Dit boek doet wat met je.'
- Wattpad lezer Spillie
'Ik moet gewoon eventjes vertellen dat ik nog steeds, na twee jaar, elke dag aan dit verhaal denk. Het heeft voor slapeloze nachten gezorgd, omdat het zo echt leek.'
- Wattpad lezer ThomasSGangster

10% van de aankoopprijs van dit boek gaat naar Stichting Make-A-Wish Nederland.

Verschenen in
Genre
Young Adult , Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
1
Laatste editie
27 mei 2015
Uitgeverij
Fanflicks
ISBN
9789492061010

Lezersrecensies (1)

Volledig onzichtbaar of toch een succes voor een niet-fan?

door: Charlotte 1 like
Allereerst wil ik wel even mededelen dat ik nog nooit eerder een fanfictie heb gelezen en totaal géén fan ben van One Direction. Oftewel, ik kan bijna niet verder van de doelgroep afzitten dan dat ik nu zit. Of ik, nu ik van mijn fanfictie-maagdelijkheid af ben, hier ook echt van ben gaan houden...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic