Ooit was ik een prinses

1

Stel je voor: je wordt tot over je oren verliefd op een Maleisische prins, trouwt met hem, maar ziet het sprookje door een onfortuinlijke scheiding omslaan in een nachtmerrie.
Dit is wat Jacqueline Pascarl is overkomen. Haar ex-echtgenoot ontnam haar haar twee kinderen. In een poging haar persoonlijk drama te vergeten, stortte ze zich in haar werk. Ze werd ambassadeur voor de stichting Care International, en reisde af naar onder meer Bosnië, Kosovo en Oost-Timor om kinderen in moeilijke situaties bij te staan. Maar nog altijd was er geen enkel bericht over haar eigen kinderen…
Pas in maart 2006 – Jacqueline heeft haar kinderen veertien jaar niet gezien – ontvangt ze eindelijk het nieuws waarop ze al jaren wacht. Ooit was ik een prinses is het indrukwekkende verslag van een vrouw die haar leven in het teken heeft gesteld van het helpen van kinderen in noodsituaties, tot ze haar eigen kinderen hervond.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789069749228
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic