Ooit weer slapen

0

Van een beetje zwanger naar een fulltime moeder

Miljoenen verhalen werden over zwangerschap geschreven en het moederschap vanuit
duizend kanten belicht. De praktijk is toch altijd weer anders! Iemand die daar
alles van weet is schrijfster/presentatrice en BN'er Sandra Schuurhof, die in 2014 moeder werd van zoontje James Luke. Een 'beetje moeder in spe' is tijdens de zwangerschap alles tot in de puntjes aan het regelen met schema's, protocollen, lijstjes, adresjes, opvang-oma's, creches, en nog veel meer. En kom dan maar eens tot de ontdekking dat alles toch 100% anders loopt! Als het al loopt...

In "Ooit weer slapen" deelt Sandra Schuurhof haar eerste, vaak humoristische,
ontroerende en zo herkenbare ervaringen als nieuwbakken moeder. Zo komt ze er
op Schiphol vol verbazing, achter dat je je buggy moet inleveren bij het boarden, en wat doe je als je als alleenstaande moeder even gebruik van het toilet moet maken, of midden in een uitzending zit en je hoort dat je kleine mannetje heel ziek is. Een nieuwe blouse aanhebben en na vijf seconden de Olvarit op de kraag zien zitten? Eindelijk je zoontje in slaap hebben gekregen en bij het wegsluipen toch net die krakende plank aanraken waardoor... u begrijpt het al.

'Ooit weer slapen' is een heerlijk boek voor aanstaande en jonge moeders die hun
kind af en toe wel achter het behang willen plakken en vijf seconden later zielsgelukkig zijn dat ze dat vooral niet hebben gedaan. Een boek vol Humoristische verhalen, columns zoals bekend uit De Telegraaf, hilarische tips die nergens over gaan, ideeën om je kindje tevreden te krijgen en te houden en veel leuke foto's, tekeningen, recepten en andere wetenswaardigheden die iedere jonge en aanstaande moeder zal doen glimlachen. Het ideale boek in kraamkamer en gewoon op het nachtkastje voor als je niet kunt slapen....

Na het succesvol afronden van de School voor de Journalistiek begon Sandra Schuurhof haar carrière als verslaggever van 5 in het Land, maakte daarna vele documentaires over en vanuit Amerika voor Veronica en werkte tot 2012 als algemeen verslaggever van RTL Nieuws. Naast haar journalistieke werkzaamheden was ze ook als deskundige te zien in het RTL 4-programma Wat vindt Nederland? Sinds 2001 is Sandra Koninklijk Huis-deskundige, voorheen voor het RTL Nieuws en RTL Boulevard en nu bij SBS. In 2013-2014 presenteerde zij bij WNL op Zondag. Sinds 2009 is Sandra wekelijkse columniste in De Telegraaf en presenteert zij sinds 2012 het dagelijks nieuwsprogramma Hart van Nederland.
Verschenen in
Aantal pagina’s
160
Laatste editie
01 oktober 2016
Uitgeverij
edicola hobby
ISBN
9789492199607
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic