Op adem komen

0

Op adem komen geeft rust en energie aan mensen die streven naar een ontspannen levenshouding. Gespannen spieren, kortademigheid, hartkloppingen en pijn in de maag zijn slechts enkele verschijnselen die zich kunnen voordoen als tijdelijke fysieke spanning wordt omgezet in langdurige spanning. Deze ongezonde klachten kun je verminderen door gericht te oefenen. Op adem komen bevat daarvoor veel verschillende ademhalings- en spierontspanningsoefeningen.

Op adem komen biedt behalve gerichte oefeningen een heel handig instructieboekje met achtergrondinformatie dat gratis is te downloaden op www.thema.nl over spanning en ontspanning. De ademhalings- en spierontspanningsoefeningen zijn divers van aard: korte praktische oefeningen (zoals bewegingen voor hoofd, nek, schouders en armen), en suggestie-oefeningen, zittend, staand en soms liggend.

Met deze oefeningen leer je je eigen lichamelijke spanning herkennen en verminderen. Zo kun je in elke situatie, dus ook op het werk, overbodige spanning loslaten.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
12 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Thema
ISBN
9789462720039
Bestel dit luisterboek voor  €12,95 bij

bestellen

Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic