Op de verkeerde plek

0

Australi s ver weg - maar deze verhalen brengen de mensen dichtbij. Ongemakkelijk dichtbij. Of het nu gaat om kinderen die leren drinken, een twijfelende echtgenoot, een opa met een geheim, in Op de verkeerde plek portretteert David Colmer ze met een verbluffend psychologisch inzicht, de lezer heen en weer sturend tussen verbazing en ontroering.
Over David Colmer:
‘David Colmer geeft in Lew blijk van een uitzonderlijk inlevingsvermogen. Hij schrijft sober en po sch. Op de verkeerde plek is een boek om naar uit te kijken!’ - Anna Enquist
Over Lew:
‘Als romans kinderboeken zijn, dan is dit Alleen op de wereld geschreven door Beckett. Maar dan door David Colmer.’ - Benno Barnard
David Colmer (1960) is geboren in Australi Voordat hij zich in Amsterdam vestigde, woonde hij ook in Londen en Berlijn. Hij vertaalt Nederlandse literatuur naar het Engels: van Gummbah tot Arthur Japin. In 2003 verscheen zijn debuutroman Lew.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
R. Kruis
Laatste editie
05 juli 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Atlas Contact b.v.
ISBN
9789025418380
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic