Op leven en dood

27

In mei 2004 verscheen De tanden van de tijger, Tom Clancy?s reactie op de angst voor nieuwe terreuraanslagen die het Westen in zijn greep hield. In december 2010 zetten Jack Ryan jr. en zijn collega?s van de Campus hun geheime en zeer effectieve strijd voort.
De war on terror is nog lang niet gewonnen, maar de nieuwe president van de Verenigde Staten lijkt niet langer voor de winst te gaan. De Emir, een sadistische moordenaar die het brein is achter de bloederigste terreuraanslagen tegen Amerika en zijn bondgenoten, weet dan ook keer op keer te ontsnappen aan de westerse troepen en opsporingsdiensten. Maar dan komt de Campus hem op het spoor?
Jack Ryan jr. en zijn neven Dominick en Brian Caruso krijgen hulp van twee oudgedienden die al voor veel hete vuren hebben gestaan: John Clark en Ding Chavez. Hun opdracht luidt: de Emir vinden en afleveren in Amerika. Levend of dood?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Dead or Alive
Serie
Jack Ryan Jr. (2)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Hugo Kuipers
Laatste editie
20 november 2012
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
ISBN
9789022991374 , 9789044964585 , 9789400502222
Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijHebban recensie

Het is best wel intrigerend om te lezen hoe de inlichtingendiensten kleine puzzelstukjes weten te combineren tot een groot complot

door Chris Derks op 12-01-2011

maar spannend is het allerminst. ,Tom Clancy (1947), een van werelds bekendste auteurs van politieke techno thrillers, is geboren in Baltimore County (Maryland), een stad in de Verenigde Staten. Als kind was hij gefascineerd door het Amerikaanse leger. Zijn grote droom, om zelf een succesvolle militaire carrière op te bouwen, viel echter door oogproblemen in duigen. Als “next best thing” is...

Lezersrecensies (1)

door: Marinus van de Velde 1 like
Eindelijk. Na ruim zes jaar is Tom Clancy terug met een thriller. Met de bittere nasmaak van De Tanden van de Tijger nog in mijn mond, sla ik de eerste bladzijde om.
Het script is simpel: de Emir, een terroristische leider die wel erg veel trekjes heeft van Bin Laden gaat behoorlijke aanslag plegen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic