Op zoek naar haar verleden

2

Op een warme zomerdag ontmoet Liza tijdens haar vakantie Alain Versteeg, een charismatisch politicus. Hiermee komt een einde aan het relaxte leventje dat ze leidt. Ze worden verliefd op elkaar ondanks het feit dat ze beiden getrouwd zijn.Ze deelt deze verliefdheid met haar moeder die haar vertelt dat ook zij een geheim met zich meedraagt, maar voordat zij de kans krijgt om dit met haar dochter te delen, overlijdt ze onverwachts.Liza blijft achter met veel vragen en duikt in het verleden van haar moeder. Naarmate ze meer te weten komt over haar leven, neemt de verbijstering toe over hoe weinig ze feitelijk weet over haar moeder. Stap voor stap ontrafelt zij het verborgen leven van haar moeder Anna.'Op zoek naar haar verleden' is een verhaal over liefde en de onmogelijke keuzes die gemaakt moeten worden maar vooral over de geheimen die mensen met zich meedragen.Ingrid Rensen groeide op in de Achterhoek. Ze is freelance schrijfster en heeft een jaar een column gehad in het tijdschrift Vriendin. In 2011 is haar autobiografische roman verschenen. De laatste jaren legt ze zich toe op het schrijven van fictie.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
252
Laatste editie
05 juni 2015
Uitgeverij
Uitgeverij Aspekt B.V.
ISBN
9789461537461

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Lezersrecensies (1)

ja of nee?

door: Bellefleur 1 like
In dit boek de vraag of je in gaat op je gevoel en je verliefdheid op een ander tijdens je huwelijk wel of niet een vervolg krijgt. Lisa is op vakantie met haar gezin als ze Alain tegen het lijf loopt. Er is aantrekkingskracht tussen hen maar ze raken ook bevriend met elkaars partners. Wat doe je...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic