Opdracht van een Engel

,

0

‘Opdracht van een Engel’ beschrijft het levensverhaal van een vrouw die als kind onbedoeld getuige is van een seance en hierdoor bezeten raakt. Haar leven heeft daarná een verloop dat eerder thuishoort in een griezelfilm dan in het echte leven. Elk lichtpuntje dat aan de horizon gloort, wordt onmiddellijk gedoofd door weer een volgende ingrijpende gebeurtenis. De strijd die deze vrouw voert tegen de entiteiten die haar belagen, lijkt niet te winnen. Toch wordt het steeds duidelijker dat er naast de duistere krachten die haar in hun ban houden, andere (grotere) krachten aan het werk zijn. Uiteindelijk zorgt dit voor een wonderbaarlijk keerpunt in het leven van deze moedige, sterke vrouw en komen haar ervaringen in een volledig ander licht te staan.
Maria Felling is op latere leeftijd blind geworden, maar werkt nu samen met engelen en lichtwezens om mensen te helen en bewust te maken van hun eigen kracht. Zij wordt in dit bijzondere en nieuwe werk bijgestaan en geïnstrueerd door aartsengel Raphaël.
Maar dit boek is méér dan een levensverhaal. Haar leven blijkt ook een intense scholing in de bijzondere taak die altijd in het verschiet lag. Haar verhaal zal harten raken en inzicht geven in de wonder-baarlijke wijze waarop het universum werkt. Uiteindelijk dient ieder mens zijn kracht te vinden en zijn taak in dit leven te vervullen. Zoals Raphaël zegt: ‘ieder hart dat geraakt wordt, is er één. Iedere ziel die zijn licht laat stralen, is er één. En die ene is nodig. Alleen zo kan het licht zich verspreiden.’
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
159
Laatste editie
01 juli 2011
Uitgeverij
Bet-Huen Books
ISBN
9789075636789

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic