Operatie rode storm

27

Artikelen 1
Door een aanslag wordt er grote schade toegebracht aan de rijkste Russische olievelden in West-Siberie. Het olietekort wordt zo nijpend dat de Russen besluiten de gebieden rondom de Perzische Golf te bezetten en tegelijk West-Europa onder de voet te lopen om NAVO-interventie te voorkomen.

De legertop krijgt exact vier maanden de tijd om deze gigantische aanval, die met Operatie Rode Storm wordt aangeduid, voor te bereiden. De weken gaan voorbij en haast onvermijdelijk lekt er iets van het Russische plan uit. De hele wereld gonst van de geruchten en het Westen probeert krampachtig te ontdekken wat er echt achter al die verhoogde Russische activiteit zit, ondanks het briljante misleidingsprogramma.

Operatie Rode Storm is een spannende, angstaanjagende thriller en... huiveringwekkend onvoorstelbaar.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Red Storm Rising
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Jan Smit
Laatste editie
16 oktober 2003
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789022977286 , 9789022978979 , 9789044927948 , 9789022987643


Artikelen over Operatie rode storm

  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Nah

door: Bibi Boom 1 like
Tom Clancy is het niet voor mij. Dit is het derde boek dat ik van hem lees, maar ik kom er erg moeizaam doorheen en leg het tig keer opzij voor ik het eindelijk een keer uitlees. Of het komt doordat het vooral op mannen is gericht of dat het gewoon niet mijn genre is, weet ik niet. Lee Child heeft...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic